Nyt job

Få lagt en handlingsplan

Du mangler hjælp til at finde dit drømmejob og vil gerne udvikle dig. Du er i tvivl om, du er havnet på den rette hylde. Du er kørt fast i dit job og mangler hjælp til at få lagt en handlingsplan.

 

Karriereskift

Få kompetenceafklaring

Du ønsker hjælp til at arbejde med noget helt andet, og ved ikke hvordan du skal gribe det an. Du er i tvivl om, hvilke kompetencer, du har og ønsker hjælp hertil.

 

Job og sygdom

Støtte til ny arbejdsidentitet

Du kan ikke længere arbejde som før grundet egen sygdom eller andres sygdom. Du ønsker hjælp til at finde nye jobmuligheder, som passer til dine nye rammer. Du har brug for støtte til at navigere i kommunens mange lovregler.

 

Opsagt og hvad nu…

Chok, refleksion og handling

Det er en voldsom oplevelse at blive opsagt. Du ønsker en rådgiver, som kan være med dig i de forskellige faser, du gennemgår. Du har brug for en sparringspartner til at tage det næste skridt.

 

Første job efter studiet

Få hjælp til at komme igang

Du er nyuddannet og ønsker hjælp til at finde dit første job. Du ønsker rådgivning om, hvordan du trænge igennem, da arbejdsgivere efterspørger erfaring, som du endnu ikke har.

 

50 +

Se kreativt på dine erfaringer

Du ønsker hjælp til at se kreativt på dine erfaringer. Du vil gerne selv bestemme og vælge dine jobmuligheder til og ikke vælges fra. Du har jobdrømme og ønsker sparring.

 

Selvstændig virksomhed

Kom godt igang

Du ønsker at tage skridtet fra ansat eller ledig til at starte egen virksomhed og har brug for afklaring, hjælp og sparring. Du ønsker viden om, hvordan du kommer igang.

 

 

Jobsøgning under barsel

Nyt job med en baby på armen

Du er på barsel eller skal på barsel og ved, at du skal finde nyt arbejde efterfølgende. Få hjælp til at udarbejde en strategi, der virker og som passer til din nye rolle som mor.

 

 

Dig?

Skræddersyet forløb

Du ønsker rådgivning og sparring til lige præcis din situation og dine ønsker.