Marianne er ekstremt motiverende, positiv og god til at fremhæve ens styrker. Samtidig er hun også grundig og detaljeorienteret og bidrager med specifikke forslag til at forbedre ens udviklingspunkter. Jeg vil varmt anbefale Marianne til alle organisationer, der har brug for en konsulent med stærk faglighed inden for coaching og karriererådgivning og som samtidig er behagelig at arbejde sammen med. “

– Frederik

Marianne Blus

+ 500 rådgivningsforløb. Samarbejdspartner med Konsulenthuset Ballisager og tidligere samarbejdspartner med Lehman & Partners.

Jeg har en solid erfaring med at hjælpe mennesker i forandringsprocesser, og jeg arbejder ud fra en velassorteret værktøjskasse.

Min tilgang er pragmatisk og mit udgangspunktet er altid i den enkeltes situation og ønsker. Jeg har en stor passion for at få mennesker til at lykkes.

Jeg leverer resultater indenfor karriererådgivning og outplacement ved at hjælpe ansatte, ledere og privatpersoner med at arbejde målrettet og stille skarpt på, hvad de ønsker at arbejde med, og hvordan de når deres mål.

Jeg coacher, inspirerer og motiverer mennesker til at finde og genfinde gejsten og passionen til deres næste job.

Kontakt mig på mobil 42 595 595

Referencer

2 måneder senere fik jeg job

“Jeg kan varmt anbefale Marianne, som jeg havde et frugtbart jobsøgningsforløb sammen med. Mariannes analyse af mine kompetencer og erfaringer og hendes tilspidsning af forskellige kompetencerprofiler/jobretninger gjorde, at jeg så mig selv med et forfriskende blik, hvilket gav mig fornyet tro på at komme i job.
Vi arbejdede helt konkret med mit materiale, og jeg gennemarbejdede mit CV ud fra Mariannes anvisninger, og jeg er så glad for mit nye og skarpe CV. Og Marianne endte med at få ret, jeg fik hurtigt job efter at have været gennem hendes kompetencecentrifuge: 2 mdr. senere blev jeg tilbudt min nuværende stilling.”
– Anne

Effektiv og organiseret

“Marianne var yderst effektiv, organiseret og struktureret i sin rådgivning og vejledning af min karriereplanlægning. Med sit gå-på mod, opfølgning og aller vigtigst, realisme og situationsforståelse, var hun i stand til at lægge en realistisk plan for mit videre forløb! Jeg vil varmest anbefale Marianne som konsulent, karriererådgiver samt som den person og aktiv hun er.”
– Salim

 

Får potentialet frem

“Marianne er god til at få ens potentiale frem, og hun har altid nogle ideer og værktøjer parat som kan hjælpe en videre i ens jobsøgning. Jeg har været hos Marianne i et forløb og vi har haft 4 intensive jobcoachings. Fagligt synes jeg, at hun er meget up to date lige meget med hvilken uddannelsesbaggrund, man kommer med og personligt er hun virkelig god til at hjælpe en videre på vej mod næste job. Jeg kan kun anbefale at arbejde med Marianne, hun er guld værd.”
– Katharina

 

Faglig, praksisnær og nærværende

“Marianne er som karriererådgiver den helt rette kombination af faglig, praksisnær og nærværende. Hun lytter, udfordrer, inspirerer og motiverer – og så er hun ærlig på nøgtern vis, hvor hun formår at præsentere en konstruktiv virkelighed, så man også selv får øje på handlemuligheder. Jeg kan varmt anbefale Mariannes sans for samtaleteknik, forståelse for andre og iver efter at hjælpe. Jeg forestiller mig, at Marianne vil brillere i en hver kontekst, hvor samtaleteknik er essentiel for at drive en virksomhed fremad. En vigtig læringspointe som jeg tager med mig er, at handling hurtigt kan føre gode resultater med sig.”
– Cathrine

 

I job efter 2½ månede

“Marianne hjalp mig med at gøre mit CV og ansøgning endnu skarpere. Dette gjorde hun ved at udvise stor nysgerrighed omkring mig som person, for at finde frem til relevante komponenter og erfaring. Jeg oplevede Marianne som utrolig dedikeret og passioneret i sit arbejde, og havde fokus på det formål at få mig til at lande i et spændende job hurtigst muligt. Marianne er en af de få karriererådgiver, hvor jeg virkelig føler, at jeg har fået meningsfuldt feedback, og hvor jeg ikke har følt mig som et nummer i rækken. Yderligere har hun en motivation som smitter uden lige, hvilket jeg havde brug for i denne periode. Her 2,5 måneder efter at have været til rådgivning hos Marianne for første gang, er jeg kommet i job. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skylder Marianne en stor tak for dette. Det har været et helt fantastisk forløb, jeg har været igennem.”

– Stine

 

Professionel og engageret

“Marianne er top professionel og engageret. Jeg kan varmt anbefale hende.”
– Lena